The Global Party - Jótékonysági világfesztivál sajtótájékoztató a MIX CLUB-ban

A „The Global Party"-t először 2011-ben rendezték meg, amikor a megálmodók (akik egy luxus élet magazin tulajdonosai), kitalálták, hogy a jótékonyságot és a bulizást összekötik és rendeznek egy egyedülálló partyt.
Világszerte több, mint 60 helyen zajlott egyszerre a rendezvény, magánrezidenciákon, exkluzív klubokban és 5*-os szállodákban tudtak egy jótékonysági rendezvény keretén belül adakozni az emberek.
 
Ezt a kezdeményezést szeretnék idén folytatni, Magyarországon a budapesti székhelyű MIX CLUB BAR & RESTAURANT nyerte el a party megrendezését.

Az idei év mottóját a Föld 360 fokos forgása adta, így világszerte több, mint 120 lesz megtartva a The Global Party, és idén először már 3 napos lesz az esemény.

A partyzók vagy az otthon maradtak élő online közvetítésis, ami 91 órán keresztül folyamatosan mutatja majd a bulikat.
Minden helyszín kiválaszt egy helyi jótékonysági szervezetet, amit támogat. Ez a mi esetünkben a Daganatos gyermekekért alapítvány. Ezt az alapítványt az aznap esti bevétel 20%-val fogjuk támogatni. Ezen kívül a Global Charity Trust-nak is megy majd adomány az est bevételéből, ami nemzetközi szinten támogat gyermekekkel és idősekkel foglalkozó alapítványokat.





Népszerű bejegyzések